skip to main content

Zatopek consuting Offices

/up/images/featured/images/0-kancelare.jpg

Zatopek consuting Offices were designed as a combination of open space and separate offices. The main objective was to create a home and a nice place for creative work. The rounded shapes of color and material solutions support a harmonious environment.

material

Wall / Gypsum fiber bent structure / at the entrance and main meeting rooms are finished with a bright yellow color symbolizes energy. Common areas such as reception, kitchen with bar and corridors are green. Free-standing furniture is made of maple wood.

disposition

Common area / staging area / kitchen with a bar associated with the reception. Storage center, which includes boxes for the reception, and wardrobe space for printers, bar separates from the external environment and allows the creation of space for occasional sleeping. The main meeting room is placed at the entrance shape adapted so that it can be used for educational programs. The open part of the office is separate from the common green space with a fountain.

Location: Bratislava, Tower 115, slovakia
Author: Stefan Sulek
Client: Zatopek Consulting
Realization: 2012

source: Sulek studio, www.sulekstudio.org

Do you like this post?

yes: 90     no: 77

Share

Share


logo © 2007 4-INDUSTRY, s.r.o. All rights reserved. Privacy Policy –  Terms of Service