skip to main content

Vodafone CEC

/up/images/featured/images/0-cenainterier.jpg

Evaluation of the Jury

This scheme impressed the judges and was one of two shortlisted finalists in this category that the judges visited. The adaptation of the ,theme' used in a previous manifestation in the adjacent café space has been successfully developed. The sweeping, ethereal, curves of the tensile barrisol have been cleverly integrated with the usable surfaces of the corian worktops - a clear evolution of the idea. The judge also feel the play of colour and space as a means to adjust the ,user perception' of each of the ,5 spaces' has been a worthy interpretation and delivery of the Client's brief. Finally the fact that the elements will be reconfigured in another location in the near future impressed the judges in terms of the understanding of flexible materials and construction techniques.

source: magazine ARCHITEKT­­

Do you like this post?

yes: 98     no: 103

Share

Share


logo © 2007 4-INDUSTRY, s.r.o. All rights reserved. Privacy Policy –  Terms of Service