skip to main content

House in Atagoyama

/up/images/featured/images/House-in-Atagoyama1BASE.jpg

a.un architects design office projected a wooden house for a couple and two active boys in a site located on a small rise of land in Mie, Japan.

Here is the project description:

Put a 30 degree-curved wooden box on the ground which is 1.8m higher from road. By curving a little, it builds up all-round view of ocean and sky from every single room. Needed life spaces for four family members are fitted in simple plan, as compact as possible.

The interior space surrounded wood is preferable to be peaceful, warm, and gentle. This is the house that people can live by incorporating wavering light, refreshing breeze, beautiful Ise Bay lit by rising sun, and surrounding green from season to season.

Published with permission of CoolBoom

Do you like this post?

yes: 111     no: 104

Share

Share


logo © 2007 4-INDUSTRY, s.r.o. All rights reserved. Privacy Policy –  Terms of Service