přeskočit na hlavní obsah

Kanceláře Zatopek consuting

/up/images/featured/images/0-kancelare.jpg

Kanceláře Zatopek consuting byly navržené jako kombinace otevřeného prostoru a samostatných kanceláří. Hlavním cílem bylo vytvořit pocit domova a příjemné místo pro kreativní práci. Oblé tvary barevné a materiálové řešení podporují harmonické prostředí.

materiál

Stěny /sadrovláknitá ohýbaná konstrukce/ u vstupu a hlavní zasedací místnosti jsou povrchově upraveny jasnou žlutou barvou symbolizující energii. Společné prostory jako recepce, kuchyň s barem a chodby jsou zelené.  Volně stojící nábytek je z javorového dřeva.

dispozice

Společné prostory /oddychové zóny / kuchyň s barem jsou spojené s recepcí. Úložné centrum, které obsahuje skříně pro recepci, šatník a místo pro tiskárny, odděluje bar od vnějšího prostředí a umožňuje vznik místa pro příležitostné spaní. Hlavní zasedací místnost umístněná při vstupu je tvarově přizpůsobená tak, aby ji bylo možné využívat pro výukové programy.  Otevřená část kanceláře je od společných prostorů oddělená zelení s fontánou.

Místo: Bratislava SK, tower 115
Autor: Štefan Šulek
Klient: Zatopek consulting
Realizace: 2012

zdroj:šulek studio­­

Líbil se vám článek?

ano: 220     ne: 228

Doporuč


 

Poslat známému


logo © 2007 4-INDUSTRY, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Ochrana údajů –  Podmínky při poskytování služeb